SÂMBĂTĂ, la Albac: Examinări medicale pentru depistarea cancerului de piele. 15 medici din Cluj vor fi prezenți la școala generală din comună

După ce numărul pacienților trimiși din Apuseni la spitalele din Cluj cu diagnostic de cancer de piele a fost din ce în ce mai ridicat în ultima perioadă, o echipă de medici clujeni se vor deplasa sâmbătă la Albac într-o acțiune de depistare a afecțiunii. Acțiunea este organizată de Societatea Română de Dermat-Oncolologie, sub coordonarea prof. Rodica Cosgarea.

Astfel, sâmbătă, 12 octombrie, între orele 10.00 și 14.00, toți cei interesați de diagnosticarea cancerului de piele sunt așteptați la școala generală din comună. 15 medici de la Cluj vor fi prezenți pentru a-i consulta pe cei care doresc să afle dacă au fost afectați de cancerul de piele sau nu.

„Este vorba despre o acțiune de screening, de depistare a cancerului de piese și de control. La spitalul din Cluj au fost trimise foarte multe cazuri de pacienți cu cancer de piele, ce proveneau din zona munților Apuseni. Acțiunea va avea loc la Albac, dar sunt invitați toți cei interesați de confirmarea diagnosticului”, a explicat dr. George Haber, președintele Colegiului Medicilor de Familie Alba.

Publicat de

Fără comentarii to “SÂMBĂTĂ, la Albac: Examinări medicale pentru depistarea cancerului de piele. 15 medici din Cluj vor fi prezenți la școala generală din comună”

Răspunde

Mesaj