Masajul scalpului te poate scăpa de stres. Află ce poți face pentru a te relaxa și pentru a avea un păr des și sănătos

Masajul eliberează mușchii de tensiunea acumulată în perioadele de suprasolicitare. Masajul scalpului poate fi făcut de fiecare dintre noi și nu durează mult. Acest tip de masaj stimulează circulația sângelui și ajută la creșterea părului. Dacă este repetat de două ori pe zi, de preferință dimineața și seara te ajută să îți recâștigi optimismul și conferă o stare de bine.

Cum poți să îți masezi capul

Înainte de a începe este de preferat să te așezi confortabil într-un loc mai retras al casei și să pui o muzică care te ajută să te relaxezi. De asemenea poți încerca acest masaj după ce ai ieșit de la duș. După ce ai pregătit cadrul trebuie să poziționezi degetele la rădăcina firelor de păr și să masezi ușor.

Mișcările trebuie să fie circulare, din ce în ce mai largi. În timp ce îți masezi capul este de preferat să ți ochii închiși și să te relaxezi,  fără să te gândești la problemele pe care le ai de înfruntat peste zi sau la problemele pe care nu ai reușit să le rezolvi.

Zona pe care trebuie să insiști mai mult este centrul capului, care se masează în cercuri concentrice, de la mijloc către tâmple. În această zonă trebuie să insiști câteva minute, până când vei simți o stare de relaxare în tot corpul.

Publicat de

Fără comentarii.

Răspunde

Mesaj