Avantajele sportului de dimineaţă. Vezi ce poţi face ca să te simţi bine o zi întreagă

Dacă vrei să începi ziua cu dreptul, atunci mişcarea este unul dintre primele lucruri de care trebuie să ţii cont. Pentru un tonus bun sau pur şi simplu ca să te simţi bine în pielea ta toată ziua, poţi să începi dimineaţa cu sport.

Motivul pentru care unii aleg să facă mişcare dimineaţa este reprezentat de faptul că atunci au cea mai multă energie. Alţii aleg să facă sport după o zi de muncă sau alte stresuri cotidiene.

O oră de sport dimineaţa îţi va scădea şi pofta de mâncare la birou. Astfel că tentaţiile culinare sau dorinţa de a mânca ceva dulce nu îţi vor face ziua un „calvar” , pentru că intensitatea exerciţiilor fizice (cardio sau spinning) îşi va face efectul.

Dacă vrei să radiezi toată ziua, atunci trebuie să ştii că exerciţiile fizice duc la eliberarea de endorfine. Practic, fericirea pentru o zi stă într-o oră de pedalat intens.

Sportul, dimineaţa are un avantaj şi pentru munca la birou, te ajută să fii mai eficientă şi organizată în activităţile de la locul de muncă.

Dacă vrei să ajungi în timp la ora de aerobic, atunci poţi să îţi pregăteşti lucrurile necesare pentru sală seara, astfel dimineaţa vei economisi timp. Şi muzica bună îţi dă motive să mergi la aerobic, astfel poţi timp de o oră să asculţi playlits-ul făcut special pentru orel de sport.

Publicat de

Fără comentarii.

Răspunde

Mesaj