Au fost afișate rezultatele la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Spitalul Județean de Urgență Alba

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, a publicat rezultatele la concursul cele două posturi de registrator medical, unul la laboratorul de radiologie și imagistică medicală și altul la biroul de internări. Pentru obținerea posturilor candidații au avut de susținut mai multe probe de concurs și testarea psihologică.

Un număr de 24 și respectiv 26 de candidați pentru un post

Pentru postul de registrator medical la biroul de internări din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba s-au înscris în prima etapă un număr de 24 de candidați. O parte dintre ei nu au reușit însă să treacă proba dosarului și au fost respinși fie din cauza lipsei de vechime fie din cauza lipsei anumitor documente de studiu pe care candidații nu le-au putut prezenta.

Pentru postul de registrator medical  la laborator radiologie și imagistică medicală s-au înscris 26 de candidați care au avut de parcurs același traseu de concurs.

Rezultatele concursului

După evaluarea dosarului și obținerea calificativului de „admis” candidații au avut de trecut un examen scris, o testare psihologică și un interviu.

După toate cele patru probe de concurs au fost admise Sava Mihaela Elena, registrator medical  la laborator radiologie și imagistică medicală. Aceasta a obținut 83 de puncte la proba scrisă și 81 de puncte la interviu.

Examenul pentru postul de  registrator medical la biroul de internări a fost promovat de candidata Groza Elena Cornelia care a obținut o medie de 77, 25 de puncte, 83,50 de puncte la proba scrisă și 71 de puncte la proba interviului.

Publicat de

Fără comentarii.

Răspunde

Mesaj